CHIPS

Chips til alle fra NordicSweets

Salte, sure eller spicy - de er under alle omstændigheder sprøde. Er du på udkig efter nem bestilling af chips online? Hos NordicSweets tilbyder vi et bredt udvalg af chips, der indeholder noget for enhver smag. Lækre chips hører sig til ved både fest og hyggelige stunder i hverdagen - og vi tilbyder pose-størrelser til alle anledninger.

Store og små chipsposer til hverdag og fest

Flæskesvær, ostepops og franske kartofler - uanset hvilke chips, der er din favorit, kan du finde varianten hos os. Vi har nemlig et bredt udvalg af Kims chips i flere størrelser. Er du eksempelvis på udkig efter de charmende mini chipsposer, som egner sig rigtig godt til særlige begivenheder, kan du bl.a. vælge mellem favoritter som Snack Chips, Skruer og Barbecue.

Bestil chips online og få levering til døren

Det kan ikke være nemmere at handle ind til hyggelige stunder i hverdagen eller til din næste fest, end det er hos os. Vi har nemlig gjort køb af chips og slik så ubesværligt som muligt - du skal blot finde dine favoritter, og så leverer vi dem til dig inden for 1-3 hverdage. Køber du endvidere for mere end 500 kr. kan vi tilbyde gratis fragt.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe på telefon 22 12 12 17 eller til at skrive på mail  [email protected], hvis du har spørgsmål til vores produkter. Vi glæder os til at bidrage til en sjovere og mere velsmagende hverdag og fest for både børn og voksne!

View As:
Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden
View As:
Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden