Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

NordicSweets ApS
Lollandsvej 12
8940 Randers
CVR. 39053764

E-mail: info@nordicsweets.dk
Telefon: +45 22 12 12 17

Handel på NordicSweets.dk

ALLE kan handle på NordicSweets.dk. Om du er privat person eller firma kan du handle hos os. 

Åbningstider

Hos NordicSweets.dk holder vi aldrig lukket. Du kan derfor handle hos os 365 dage om året, hvor vi efterfølgende sender din pakke på alle hverdage (Gælder ikke helligdage).

 

Bestilling på NordicSweets.dk

Når du foretager en bestilling på NordicSweets.dk, modtager du først en e-mail med tilkendegivelse på, at vi har modtaget din ordre. Heraf vil også fremgå, hvilke varer du har bestilt. Dette er ikke en juridisk bindende aftale, og NordicSweets Aps kan derfor annullere din ordre i tilfælde af trykfejl, lagerstyringsfejl, prisændringer eller tilsvarende situationer.

Priser og betaling

Alle priser på NordicSweets.dk er angivet i DKK og inkl. moms. De indeholder ikke eventuelle kreditkort og/eller andre afgifter og gebyrer eller fragt. Du vil dog altid blive oplyst om alle disse inden købets afslutning.

På NordicSweets.dk kan der betales med VISA/Dankort, MasterCard, Visa Electron, MobilPay og gavekort fra NordicSweets.

 

Levering

Du kan vælge mellem følgende leveringsformer:

- AFHENTNING I FRISØR COLUMBINE
  Bøsbrovej 7, 8940 Randers SV.
  Åbningstider:
  Tirsdag: 09.30 - 13.30
  Onsdag - Fredag: 09:30 - 17:00
- GLS HJEMMELEVERING
- GLS ARBEJDSADRESSE
- GLS PAKKESHOP 

Du kan forvente en leveringstid på 1-2 hverdage ved ordre afgivet inden kl.14.00.  
Ved afhentning i Frisør Columbine i Randers, vil du oftest kunne afhente varen dagen efter (kun indenfor butikkens åbningstider). Vi giver dog altid besked på e-mail, når bestillingen er klar til afhentning.

Ved ordre lagt lørdag eller søndag sendes ordren om mandagen. 

Vi leverer varer til hele Danmark, dog ikke til Færøerne og Grønland.

Der tages altid forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl, prisændringer og restordre samt udgåede varer.

Retunering og refusion

Grundet der handles med fødevarer er der ingen mulighed for retunering. 

Personlige oplysninger

For at du kan handle på NordicSweets.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

- Navn
- Adresse
- Telefonnummer
- E-mail adresse

Vi registrerer dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Samtidig gemme vi oplysninger om, hvilke varer du har handlet hos os. Disse oplysninger opbevares fem år fra udgangen af det regnskabsår, som oplysningerne vedrører.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, med mindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Desuden videregives oplysninger til udvalgte tredjemænd, der er berettiget til at benytte dine personlige oplysninger med henblik på at levere de varer, som du har bestilt, og kunne holde dig orientereret om status på din ordre.

Ejerne af og personalet i NordicSweets ApS samt vores dataudbyder (inkl. hostingcenter) har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige er NordicSweets.dk er NordicSweets ApS, Lollandsvej 12, 8940 Randers.

Som kunde hos NordicSweets Aps har du altid mulighed for indsigt i, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Du kan også gøre indsigelse mod en registrering (og kræve dine oplysninger slettet) i henhold til Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til NordicSweets ApS via e-mail til info@NordicSweets.dk.

 

Klager

Ønsker du at klage over dit køb, skal du sende en mail til info@NordicSweets.dk eller ringe til 22 12 12 17. Vi håber, at kunne gøre dig tilfreds. 

 

Forbehold

NordicSweets Aps tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, lagerfejl og udsolgte varer. I tilfælde af fejl forbeholder vi os retten til at annullere ordren, efter vi har gjort køber opmærksom på dette.