BAREBELLS

Din forhandler af proteinrige produkter fra Barebells

Hos NordicSweets ApS er vi forhandlere af de førende mærker inden for proteinholdige produkter som eksempelvis proteinbarer- og milkshakes. Vi har et solidt udvalg i vores webshop fra Barebells, der er kendte for deres høje kvalitet og gode smag.

Genopbyg dine muskler hurtigere

Hvis du har en meget aktiv hverdag, er produkter med højere proteinindhold en god løsning på en hurtigere restitutionsproces. Nogle af de proteiner, som kroppen har brug for efter træning, danner vi selv, hvor andre proteiner skal indtages gennem kosten. Ved at indtage en proteinbar fra Barebells hjælper du din krop på vej til en hurtigere restituering. På denne måde fylder du kroppens depoter med de proteiner, den mangler – og herved sikrer du, at de ekstra proteiner giver dig den maksimale muskelvækst.

Lav på sukker, høj på protein

Barebells proteinbarer er at foretrække, da de indeholder 20 gram protein pr. bar og har et meget lavt indhold af sukker. På trods af dette er smagen helt i top, og hos os kan du vælge mellem de lækre varianter: Caramel Cashew, White Chocolate Almond, Cookies Cream, Salty Peanuts og Hazelnut Nougat. De smager syndige uden at være det!

Cremede milkshakes uden sukker

Vi forhandler også de lækre milkshakes fra Barebells, som hverken indeholder sukker eller laktose. Disse milkshakes indeholder hele 24 gram protein pr. flaske og er i sandhed en fryd at drikke. Vi er forhandlere af hele 6 varianter, så der er noget for enhver smag. Prøv banan, chokolade, fersken, fudge, jordbær eller vanilje – og find ud af hvilken en, der er din favorit.

Hvis du har spørgsmål til vores produkter, er du naturligvis altid velkommen til at skrive til os. Klik her for at kontakte os.

View As:
Vis som Gitter Liste

4 varer

pr. side
Faldende orden
View As:
Vis som Gitter Liste

4 varer

pr. side
Faldende orden