BLAND SELV SLIK

Bland selv slik hos NordicSweets

Har du en yndlings slikvariant? Hos NordicSweets har vi mere end 100 forskellige varianter af slik i 2 kg bøtter på lager - så du kan helt sikkert finde din favorit her. Vores bland selv slik er til både børn og voksne med en sød tand, som ønsker at kunne udvælge deres egne favoritter.

Udvælg dit personlige yndlingsslik

Der er mange fordele ved at købe løsvægt slik online. Med vores udvalg af bland selv slik skal du for eksempel ikke længere grave dybt efter dine yndlingsstykker - dine favoritter er de eneste, der er! Så er du sikret en velsmagende hyggestund med familie og venner.

Med et bredt udvalg af slikvarianter kan du også byde dine gæster på en indbydende og lækker slik-buffet. Det er et sikkert hit til alt fra børnefødselsdagen til voksenfesten. Også erhvervskunder kan få meget slik for pengene her, så de kan forkæle sine kunder.

Køb bland selv slik online

Det bliver ikke nemmere end her - du udvælger de slikvarianter, som du bedst kan lide, og vi sørger for, at de er ved din dør hurtigst muligt. Faktisk, kan du forvente at have din bestilling allerede inden for 1-2 hverdage. Har du bestilt for mere end 500 kr. kan vi desuden tilbyde gratis fragt.

Har du spørgsmål til vores slik, er du altid velkommen til at ringe på telefon 22 12 12 17 eller skrive en mail til [email protected]. Vi glæder os til at udstyre din slikbuffet med festens favoritter, eller levere dit yndlingsslik til hyggelige stunder i hverdagen.

View As:
Vis som Gitter Liste

Varer 1-15 af 111

Side
pr. side
Faldende orden
View As:
Vis som Gitter Liste

Varer 1-15 af 111

Side
pr. side
Faldende orden