CHOKOLADE

Stort chokolade-udvalg hos NordicSweets

Kvinder og mænd, børn og voksne - chokolade falder i god smag hos langt de fleste. Er du på udkig efter din særlige favorit-chokolade, eller har du mod på at prøve noget nyt og lækkert? Hos NordicSweets tilbyder vi et særligt stort udvalg af chokolade af flere slags. Vores udvalg består af både lys chokolade, mørk chokolade og chokoladebarer fra flere kendte og mindre kendte mærker.

Chokolade gør dig og din familie glad

Lys, mørk eller hvid chokolade, fyld med mint, lakrids eller karamel - danskerne er vilde med chokolade, og vi spiser det gerne ved flere lejligheder. Uanset om du leder efter de helt rigtige chokolader til hverdag eller fest, kan du finde flere muligheder til enhver smag i vores sortiment.

Bounty, Snickers, Mars eller Twix - alle har deres helt egen favorit inden for chokoladebarer. Vi tilbyder alle de kendte barer, så du kan fylde op på dit lager. Er du vild med dem alle, kan du også bestille én af vores mix-pakker.

Stil din lækkersult med online bestilling

Køb chokolade online og slip for besværligheder. Vi har gjort det så nemt som muligt at få leveret sit yndlingschokolade lige til døren. Vi leverer nemlig altid hurtigt, og du kan forvente at have din bestilling inden for 3 hverdage. Bestiller du for mere end 500 kr., kan vi også tilbyde gratis fragt.

Har du spørgsmål til vores chokoladeudvalg, eller nogle af vores andre produkter, er du velkommen til at ringe på telefon 22 12 12 17. Vi glæder os til at levere din yndlingschokolade til hyggelige stunder i din hverdag eller til din næste fest!

View As:
Vis som Gitter Liste

Varer 1-15 af 62

Side
pr. side
Faldende orden
View As:
Vis som Gitter Liste

Varer 1-15 af 62

Side
pr. side
Faldende orden