KIMS CHIPS

Chips favoritter til enhver

De sprøde kartofler kan bringe glæde frem hos de fleste. Kims Chips er den ultimative snack i alle former for forsamlinger, hvor de knasende og runde snacks altid fører hygge med sig. Vores webshop byder på chips i alle former og varianter – så du har muligheden for at anskaffe dig dine yndlingschips, uanset om du er størst fan af de saltede skruer, de firkantede med snack-krydderi eller de klassiske ostepops.

Minisnacks til at tage med på farten

Kims Chips tilbyder dig at købe miniposer, som er et oplagt valg for dig, hvis du vil nyde godt af din yndlingssnack, når du er på farten. ”Når du er sulten for sjov” lyder det fra Jørgen, og her er mini chipsrørene eller de små chipsposer at foretrække. De mindre mængder gør det let for dig at tage dine yndlingschips eller snacks med i tasken. I vores webshop finder du også Kims Peanuts, Crispy Mix og Nødde Mix, som vi klart også kan anbefale dig at snacke løs i. Vi byder endvidere Kims Panda Kugler velkommen i webshoppen, som er små lakridskugler overtrukket med chokolade – sæt tænderne i den klassiske med lakrids og chokolade eller prøv vores variant med hindbær.

Kims Chips sikrer lækre snacks til dit arrangement

Vores store udvalg i webshoppen gør det let for dig at gøre dit indkøb til din næste fest, sleepover eller filmaften. For at gøre det nemmest muligt for dig tilbyder vi direkte levering inden for 1-3 hverdage, hvor du ved køb over 500 kr. får du fri fragt på din bestilling. Så det eneste, du skal gøre, er at udvælge dine yndlingssnacks – og så klarer vi resten.

Vi sætter altid en ære i hjælpe vores kunder på bedst mulig vis, så hvis du har forespørgsler eller spørgsmål til vores udvalg, kan du altid kontakte os her.

View As:
Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden
View As:
Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden