HARIBO

Vi er din kilde til et vingummiparadis

Hos NordicSweets ApS er vi forhandlere af de populære og bedst sælgende vingummier fra Haribo. Hvis du selv er en Haribo-slikelsker, giver vores store udvalg rig mulighed for at finde noget til din søde tand. Haribo slikket findes i en række finurlige størrelser og forme – og i alverdens lækre smage som får tænderne til at løbe i vand bare ved tanken.

Haribo vingummier skaber glæde

Haribos vingummi- og lakridsfigurer er et hit blandt børn såvel som voksne, og dette er med god grund! Vingummiernes bløde konsistens kombineret med en smag af høj kvalitet er opskriften på en perfekt kombination, der passer perfekt til en hyggelig og afslappet stemning. For at holde priserne i bund på vores produkter kan du købe større mængder af slik til en billig pris her i vores webshop. Så har du altid lageret fyldt op og er klar til aftener på sofaen, hvor slik selvfølgelig er en del af menuen.

Et stort udvalg sikrer glade kunder

Vi har et bredt udvalg af Haribo slik lige fra Miniposer til klassikeren Click Mix og naturligvis også de velkendte Rouletter. Du vælger selv, om du foretrækker det sure eller det søde, og ellers er det bare at slå sig løs i vores mange fristelser. De mange års erfaringer inden for sukkervareindustrien gør, at Haribo aldrig går på kompromis med råvarer, smag eller kvalitet. Når du køber Haribo, ved du, hvad du køber – så hvorfor ikke købe de smagfulde vingummier til en lavere pris? Vi tilbyder endvidere større leveringer af Haribos Miniposer, så du eller din virksomhed også kan blive indehavere af et stort udvalg.

Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål, så kontakt os endelig. Klik her for at komme i kontakt med os.

 

 

View As:
Vis som Gitter Liste

Varer 1-15 af 64

Side
pr. side
Faldende orden
View As:
Vis som Gitter Liste

Varer 1-15 af 64

Side
pr. side
Faldende orden