SLIKPOSER

Bredt udvalg af slikposer fra NordicSweets

Fest eller hverdag - en lækker slikpose falder altid i god smag, når situationen kalder på en hyggelig stund. Hos NordicSweets tilbyder vi et bredt udvalg af velkendte og særlige slikposer til alle tænkelige lejligheder. Det kan ikke være nemmere end at handle hos os - det eneste, du skal overveje, er hvilken variant, der er din favorit?

Slikposer til alle anledninger

Børnefødselsdag, fest eller blot til en hyggelig fredag aften - du kan finde slikposer til alle anledninger hos os. Vi tilbyder de velkendte Haribo poser, som byder på klassikere som bl.a. Labre Larver, ‘Click’ Mix og hele Danmarks Matador Mix. Du kan også finde andre kendte poser som Dracula bolcher, Pingvin Polet og Sismo Fytter. Med andre ord, kan hele familien finde sin favorit i vores udvalg!

Du kan købe dine favorit-poser enkeltvis eller i større partier. Vi tilbyder også små slikposer, som egner sig særlig godt til børnefødselsdage samt til at dele ud i butikker.

Nem online bestilling af slikposer

Vi har gjort det så nemt som muligt for dig at købe dine favorit-slikposer. Placerer du din bestilling hos os, kan vi levere inden for 1-3 hverdage til kunder over hele Danmark. Bestiller du desuden for mere end 500 kr., kan vi tilbyde gratis fragt på din ordre.

Har du spørgsmål til vores slikposer eller nogle af vores andre produkter, er du velkommen til at ringe på telefon 22 12 12 17 eller til at skrive på mail [email protected]

View As:
Vis som Gitter Liste

Varer 1-15 af 32

Side
pr. side
Faldende orden
View As:
Vis som Gitter Liste

Varer 1-15 af 32

Side
pr. side
Faldende orden