Anthon Berg Frugt I Marcipan - 7 stk.

26,00  DKK 33,00  DKK
På lager
SKU
5774540981307

Anthon Berg Frugt I Marcipan indeholder 1 pose med 7 stk.

Anthon Berg Frugt i Marcipan bringer den velkendte og uimodståelige smag af mælkechokolade og marcipan sammen med en forfriskende frugtnuance i en helt ny og praktisk indpakning. Disse lækre chokoladebarer har altid været elsket.

Hver bar er en smagsoplevelse i særklasse. Den bløde og velsmagende marcipan er indhyllet i en skinnende mælkechokolade, der smelter i munden. Men det er den friske og frugtagtige smag, der virkelig skiller disse barer ud. Frugtsmagen tilføjer en let syrlighed og en forfriskende kontrast til den søde marcipan og chokolade, hvilket gør dem til en perfekt harmoni af smagsoplevelser.

Anthon Berg Frugt i Marcipan er den ideelle kombination af lækkerhed og bekvemmelighed og vil med sikkerhed tilfredsstille din trang til en udsøgt sødmeoplevelse med en frisk frugtnuance.

Næringsindhold per 100 g.:

Energi: 1947 KJ / 466 kcal
Fedt: 23 g
Heraf mættede fedtsyrer: 6,7 g
Kulhydrat: 53 g 
Heraf sukkerarter: 41 g
Protein: 7,7 g
Salt: 0,01 g

Ingredienser: Sukker, MANDLER%, abrikoskerner, kakaomasse, glukosesirup, blommer 8%, jordbær 4%, likørvin (Madeira 0,8%, Sherry), vine (mousserende vin 0,5%, hvidvin), kakaosmør, alkohol, MÆLKEFEDT, emulgator (lecithin), syre (citronsyre), fortykningsmiddel (pektin), aroma, konserveringsmiddel (sorbinsyre, kaliumsorbat). Kan indeholde spor af andre nødder / nødder.

Gratis levering ved køb over 550kr.*
 

Ordrer afsendes først d.5/8-2024.

 

*Kun ved GLS pakkeshop og GLS erhverv

 

 

 

Andre købte også!