SLIKBUFFET

Udstyr din slikbuffet hos NordicSweets

Er du på udkig efter en anderledes, sjov og spændende måde at forkæle dine gæster til din fest? Med en velassorteret slikbuffet kan du forkæle dine gæster med lækre smage og sjove farver. Hos NordicSweets tilbyder et bredt udvalg af slik og snacks, der egner sig særligt godt i en slikbuffet. Vi har tidligere leveret slik til bryllupper, fødselsdage og andre sammenkomster med stor succes og tilfredshed.

Sæt prikken over i’et med et sliktema

En slikbuffet vil ramme rent ind hos dine gæster. Det fungerer som en sjov og anderledes dessert, eller som noget sødt til kaffen. Dine gæster kan selv gå på opdagelse mellem de mange muligheder og udvælge deres egne favoritter.

Du kan med fordel arrangere dit slik efter farver, så det passer til temaet for festen. Her på siden kan du nemt sortere mellem bl.a. lyserøde, blå eller grønne farver, så du hurtigt kan finde de helt rigtige snacks til din fest.

Bestil dit slik online og få det leveret til døren

Vi gør det nemt for dig at bestille slik til din fest. Gå på opdagelse her på siden og find det helt rigtige fyld til din slikbuffet, så sørger vi for, at din bestilling leveres inden for 2 hverdage senest. Bestiller du desuden for mere end 500 kr., kan vi tilbyde gratis fragt.

Har du spørgsmål til vores udvalg af slik, er du velkommen til at ringe på telefon 22 12 12 17 eller til at skrive på mail [email protected]

View As:
Vis som Gitter Liste

Varer 1-15 af 86

Side
pr. side
Faldende orden
View As:
Vis som Gitter Liste

Varer 1-15 af 86

Side
pr. side
Faldende orden