SLIKKEPINDE

Slikkepinde til børn og voksne hos NordicSweets

Hvem kan ikke lide et lækkert bolche på en pind? Hos NordicSweets tilbyder vi en bred vifte af velsmagende og sjove slikkepinde, der falder i god smag hos både børn og voksne. Er du mest til smag af frugt, lakrids eller chokolade, og vil du have en pakke med 100, 200 eller 300 slikkepinde - vi kan tilbyde det hele.

Slikkepinde til fødselsdag, fest, hverdag og erhverv

Mangler du noget sødt til en børnefødselsdag, eller er du på udkig efter noget lækkert til hverdagen?  Vores sortiment inden for slikkepinde byder både sjove tema-slikkepinde som Megatron, Lickedy Brain og Klovne Slikkepinde samt velkendte klassikere som Astro Pop, Chokiss og Fodbold Mix. Med andre ord kan du altså finde slikkepind til alle anledninger hos os.

Mange erhverv kan også finde lækkerier at byde kunderne i denne kategori. Det er særligt relevant for servicevirksomheder, som har besøgende børn og ønsker at kunne give lidt ekstra. Vi tilbyder derfor også flere forskellige pakkestørrelser på vores slikkepinde, så du altid kan finde en mængde, der passer til dit behov.

Lollipops leveret lige til døren

Gør det nemt for dig selv - bestil dine slikkepinde online, og få dem leveret lige til døren. Vi kan tilbyde hurtig levering, og du får din ordre leveret på 1-3 hverdage. Køber du desuden for mere end 500 kr. kan vi også tilbyde gratis fragt.

Har du spørgsmål til vores produkter, er du velkommen til at ringe på telefon 22 12 12 17 eller til at skrive på mail [email protected]. Vi svarer gerne på dine spørgsmål, og vi glæder os til at bidrage til en sødere hverdag for dig og din familie!

View As:
Vis som Gitter Liste

11 varer

pr. side
Faldende orden
View As:
Vis som Gitter Liste

11 varer

pr. side
Faldende orden