MINIPOSER HARIBO

Haribo slik er en sikker vinder hos både børn og voksne, og de mange forskellige varianter gør, at der altid er noget for enhver smag. Her hos NordicSweets kan du få forskellige miniposer fra Haribo, som du helt sikkert kender fra din barndom. Hver enkelt lille pose indeholder 10 gram, og det gør, at de passer perfekt som både fredagsslik og til børnefødselsdage, fastelavn eller andre festlige arrangementer, hvor der skal deles slik ud.

 

Har du en virksomhed eller et firma, kan Haribo miniposerne også bruges som små gaver, som du kan vedlægger dine forsendelser. Det vil med garanti gøre dine kunder glade.

 

Køb din favorit hos NordicSweets

Hos NordicSweets kan du få flere forskellige varianter af Haribo miniposerne.

Du kan blandt andet få disse lækre Haribo miniposer, som du helt sikkert kender:

Få leveret slik lige til døren

Hos NordicSweets tilbyder vi Haribo miniposer og andre lækkerier til gode priser. Du kan handle det hele online her på siden, og du slipper for besværligheder, da vi sørger for at levere det hele hjem til dig inden for 2 hverdage.  

 

Har du spørgsmål til Haribo miniposerne eller et andet produkt, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 22 12 12 17 eller sende en mail til [email protected]

View As:
Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden
View As:
Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden