MINIPOSER HARIBO & NØRREGADE

Haribo og Nørregade slik er en sikker vinder hos både børn og voksne, og de mange forskellige varianter gør, at der altid er noget for enhver smag. Her hos Nordic Sweets kan du få forskellige miniposer fra både Haribo og Nørregade, som du helt sikkert kender fra din barndom. Hver enkelt lille pose indeholder 10 gram, og det gør, at de passer perfekt som både fredagsslik og til børnefødselsdage, fastelavn eller andre festlige arrangementer, hvor der skal deles slik ud.

 

Har du en virksomhed eller et firma, kan Haribo eller Nørregade miniposerne også bruges som små gaver, som du kan vedlægger dine forsendelser. Det vil med garanti gøre dine kunder glade.

 

Køb din favorit hos Nordic Sweets

Hos Nordic Sweets kan du få flere forskellige varianter af både Haribo og Nørregade miniposerne.

Du kan blandt andet få disse lækre Haribo miniposer, som du helt sikkert kender:

 

Og derudover kan du også få følgende miniposer fra Nørregade:

 

Har du svært ved at vælge din Haribo favorit, har vi også løsningen til dig. Du kan få lidt af det hele ved at vælge en blandet pakke. Den blandede pakke indeholder hele 2360 miniposer fordelt på alle dine yndlings Haribo poser, så der er noget til enhver smag.

 

 

Få leveret slik lige til døren

Hos Nordic Sweets tilbyder vi Haribo og Nørregade miniposer og andre lækkerier til gode priser. Du kan handle det hele online her på siden, og du slipper for besværligheder, da vi sørger for at levere det hele hjem til dig inden for 2 hverdage.  

 

Har du spørgsmål til Haribo og Nørregade miniposerne eller et andet produkt, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 22 12 12 17 eller sende en mail til [email protected]

View As:
Vis som Gitter Liste

8 varer

pr. side
Faldende orden
View As:
Vis som Gitter Liste

8 varer

pr. side
Faldende orden