Haribo Labre Larver Mini - 100 stk.

244,00  DKK
På lager
SKU
5701090053338

Haribo Labre Larver indeholder 100 stk. af 10 g. stykket.

Labre Larver indeholder de klassiske labre larver i en sjov og sød mini størrelse. Labre larverne er elsket af slikentusiaster i alle aldre, og den mindre størrelse gør dem endnu mere charmerende og perfekte til forskellige anledninger.

Disse mini labre larver er ideelle til en børnefødselsdag, hvor de vil sprede glæde blandt børnene og gøre festen endnu sjovere. De er også velegnede som små poser til uddeling, hvilket giver mulighed for at dele glæden med venner og klassekammerater.

Uanset om du bruger dem til en festlig begivenhed eller bare vil forkæle dig selv med en lækker snack, vil de klassiske labre larver i mini størrelse med sikkerhed bringe smil og glæde.

Så hvis du søger efter en sød og sjov slikoplevelse, der passer perfekt til en børnefødselsdag eller som små gaver til uddeling, så er klassiske labre larver i mini størrelse det oplagte valg!

Næringsindhold 
Pr. 100 g:
Energi: 1492 KJ / 353 kcal
Fedt: <0,5 g
Heraf mættede fedtsyrer: <0,1 g
Kulhydrat: 85 g 
Heraf sukkerarter: 61 g
Protein: 2,4 g
Salt: 0,06 g

Ingredienser: Sukker, hvedemel, mørk sirup, glucosesirup, majsstivelse, frugt- og plantekoncentrater: saflor, citron, gulerod, hibiscus, sirup af invertsukker, karamelliseret sukker, ammoniumchlorid, aroma, farve: curcumin, carmin, titandioxid, gelatine, antiklumpningsmiddel: talkum, vegetabilsk olie: kokos, palmekerne, overfladebehandlingsmiddel: bivoks hvidt og gult, konserveringsmiddel: sorbinsyre.

Gratis levering ved køb over 550kr.*
 

Ordrer afsendes først d.5/8-2024.

 

*Kun ved GLS pakkeshop og GLS erhverv

 

 

 

Andre købte også!