BØRNESLIK

Slik til børn fra NordicSweets

Leder du efter et sikkert hit til børnefødselsdagen, eller er du blot på udkig efter noget sjovt slik med masser af smag og farver?

Det er sjovt, anderledes og fyldt med smag - find det helt rigtige slik til fredag aften eller til børnefødselsdagen. Hos NordicSweets har vi et bredt udvalg af slik, der er henvendt specifikt til børn. Vores udvalg byder på et væld af sjove farver, former og smage, som er perfekte til at krydre dit barns fredagsslik eller til at skabe den perfekte børnefødselsdag.

Sjovt slik til børn online

Det er nemt at finde den perfekte slikvariant til festens tema her på siden. Vi har nemlig samlet alt det gode til børn, som kan lide masser af farver, sjove former og figurer samt slik, der er sprængfyldt med smag.

Guldmønter til piratfesten, lyserøde pulverstænger til prinsessefesten eller toiletter med slikkepinde og dyppelse - vores udvalg byder på en lang række forskellige farverige og anderledes slikvarianter, der gør spiseoplevelsen endnu sjovere for både børn og barnlige sjæle.

Børneslik til hele Danmark

Du slipper for besværligheder, når du handler hos os. Vi sørger nemlig for, at dit slik er ved din dør efter senest 2 dage. Bestiller du desuden for mere end 500 kr. kan vi tilbyde gratis fragt.

Har du spørgsmål til vores produkter, er du mere end velkommen til at ringe på telefon 22 12 12 17 eller til at skrive en mail til [email protected]. Vi glæder os til at levere en sjovere slik-oplevelse til børn over hele Danmark!

View As:
Vis som Gitter Liste

Varer 1-15 af 46

Side
pr. side
Faldende orden
View As:
Vis som Gitter Liste

Varer 1-15 af 46

Side
pr. side
Faldende orden