Anthon Berg Julekugler M. Marcipan - 6 stk.

16,00  DKK 27,00  DKK
På lager
SKU
57540030

Toms Julekugler M. Marcipan indeholder 1 æske med 6 stk. julekugler. 

Toms Julekugler med marcipan er en fortryllende julelækkerbid, der vil bringe smil og glæde til din julesæson. Denne æske indeholder 6 skønne julekugler fra Anthon Berg, fyldt med vidunderlig marcipan omhyllet af intens 70% mørk chokolade.

Disse julekugler er smukt præsenteret i en pink julefarvet æske, der emmer af julestemning og elegance. De er ikke kun en lækker godbid, men også en smuk dekoration på ethvert julebord. Derudover gør den flotte indpakning dem til den perfekte gave til venner, familie eller kolleger.

Når du tager en bid af en Toms Julekugle, vil du opleve den perfekte harmoni mellem den søde, bløde marcipan og den bitre dybde af den 70% mørke chokolade. Smagen er fyldig og intens, og kombinationen er simpelthen uimodståelig. Disse julekugler er en sand fest for smagsløgene og vil uden tvivl blive en vigtig del af din juletradition. Giv dig selv og dine nærmeste en ekstra julegave i år med Toms Julekugler.

Næringsindhold per 100 g.:

Energi: 2098 KJ / 502 kcal
Fedt: 26 g
Heraf mættede fedtsyrer: 9,2 g
Kulhydrat: 57 g 
Heraf sukkerarter: 51,1 g
Protein: 7,9 g
Salt: 0,01 g

Ingredienser: Sukker/socker, kakaomasse, MANDLER/MANDLAR (13%), abrikoskerner/-kjerner/-kjärnor, kakaosmør/-smör, glukosesirup/-sirap, fortyknings/förtjockningsmedel (arabisk gummi/gummi arabicum), MÆLKE-/MELKEsukker/MJÖLKsocker, farvestof/fargestoff/färgämne (carmin/karmin, jernoxid, blandede carotener/karotener), overfladebehandlingsmiddel (shellak/shellack), konserveringsmiddel (sorbinsyre/-syra), modificeret/modifierad kartoffel/potetstivelse/potatisstärkelse, emulgator/emulgeringsmedel (lecithin), fugtighedsbevarende middel (invertase).

Gratis levering ved køb over 550kr.*
 

Leveringstid: 1-2 hverdage. 

*Kun ved GLS pakkeshop og GLS erhverv

 

 

 

Andre købte også!