Haribo Smølfer - 2 kg.

301,00  DKK
På lager
SKU
4001686333259

Haribo Smølfer indeholder en bøtte, som vejer 2 kg.

Haribo Smølfer er en herlig og populær vingummi, der bringer smil på alles læber. Denne specielle kasse indeholder hele 2 kilo af de bløde, lækre vingummismølfer, som ligner de velkendte og elskede smølfer fra tegneserierne. Disse vingummi-smølfer er en sand fornøjelse for både børn og voksne og er ideelle til at tilfredsstille den søde tand.

Haribo Smølfer er perfekte til enhver lejlighed, om det er som en sød overraskelse til børnene, som en del af en dessertbuffet eller som en hyggelig snack til film- eller TV-aftenen. Disse smølfer vil straks bringe et smil frem på læberne med deres bløde og lækre smag og sjove smølfelignende form.

Opbevaring: Opbevar kassen tørt og køligt, væk fra direkte sollys og varmekilder, for at bevare vingummismølfenes friskhed og smag.

Næringsindhold Pr. 100 g:
Energi: 1421 KJ / 334 kcal
Fedt: <0,5 g
Heraf mættede fedtsyrer: 0,1 g
Kulhydrat: 82 g
Heraf sukkerarter: 42 g
Protein: <0,5 g
Salt: <0,01 g

Ingredienser: Glucosesirup, sukker, stivelse, syrer (citronsyre), aroma, overfladebehandlingsmiddel( bivoks hvid og gul, carnaubavoks), frugt og plantekoncentrater (saflor, appelsin, hyldebær, solbær, citron, aroni, vindrue) hyldebær ekstrakt, farvestof (indigotin). Kan indeholde spor af mælk og hvede.

Gratis levering ved køb over 450kr.*
 

Leveringstid: 1-2 hverdage. 

*Kun ved GLS pakkeshop

 

Fri fragt ved GLS erhverv over 500 kr.

 

 

Andre købte også!