Toms Guld Barre Salt Karamel - 35 stk.

412,00  DKK
På lager
SKU
5709678321190-1

Guld Barre Saltkaramel indeholder 36 stk. af 45 g. stykket.

Guld Barre Saltkaramel er en eksklusiv og lækker chokoladebarre, der er skabt til at tilfredsstille selv de mest kræsne chokoladeelskere. Denne fortryllende chokoladebarre er fremstillet af førsteklasses chokolade af højeste kvalitet og er beriget med små karamelstykker, der tilføjer en uimodståelig knasende tekstur og en sødlig smag til hver eneste bid.

Med en dristig kombination af den klassiske guld barres luksuriøse smag og den forførende sødme fra saltkaramel opnår denne chokoladebarre et helt nyt niveau af fristelse. Saltkaramellens fine balance af salt og sødme skaber en enestående smagsoplevelse, der vil pirre dine smagsløg.

Vores Guld Barre Saltkaramel er indpakket i et elegant og stilfuldt design, der afspejler den overlegne kvalitet og eksklusivitet af produktet. Dette gør det også til den perfekte gave til dine kære eller som en særlig luksusbehandling til dig selv.

Uanset om du ønsker at forkæle dig selv eller overraske nogen med en udsøgt chokoladeoplevelse, så er Guld Barre Saltkaramel det ultimative valg. Tag en bid af denne sublimt lækre chokoladebarre og fordyb dig i en verden af ren forførelse og nydelse.

 

Næringsindhold Pr. 100 g:
Energi: 2392 KJ / 572 kcal
Fedt: 31 g
Heraf mættede fedtsyrer: 20 g
Kulhydrat: 65 g 
Heraf sukkerarter: 54 g
Protein: 6,1 g
Salt: 0,7 g

Ingredienser: Sukker, SØDMÆLKS-/HELMELKPULVER, kakaosmør, karamelknas (sukker, glukosesirup, vand/vann, SMØR, FLØDE/FLØTE, salt, hæve-/hevemiddel (natriumbicarbonat)), kakaomasse, emulgator (lecithin), vanilje. Kan indeholde spor af nødder/ nøtter og gluten.

Gratis levering ved køb over 550kr.*
 

Ordrer afsendes først d.5/8-2024.

 

*Kun ved GLS pakkeshop og GLS erhverv